top of page
vergoedingen/kosten

De kosten voor beeldende therapie zijn 90.- per uur. Een sessie duurt gemiddeld 1 uur. Het is mogelijk een vergoeding te krijgen via de zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en de aanvullende verzekering.

De praktijk is aangesloten bij de NFG www.de-nfg.nl; vakgroep VPMW en VIG register.

Op de link www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie vind je meer informatie.

Neem voor de zekerheid contact op met je zorgverzekeraar.

Natuurcoach. De kosten voor een wandelcoach sessie is 90.- per uur. Een wandeling zal gemiddeld 1.5 tot 2 uren vragen. De wandelingen vinden plaats bij Appelbergen/Onnen.
Er is helaas geen vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Mindfull hathayoga; helemaal afgestemd op jou. Een sessie van een uur vraagt een investering van 90.- Er is helaas geen vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

EMDR. Een EMDR traject is kortdurend; 3 tot 5 sessies, afhankelijk van de hulpvraag. Een sessie duurt gemiddeld 1.5 uur, soms 2 uren.

De kosten zijn 90.- per uur.
De hoogte van de vergoeding voor EMDR/psychosociale therapie via de zorgverzekering is afhankelijk van de zorgverzekeraar en de aanvullende verzekering.
Neem altijd contact op met uw zorgverzekering.

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/emdr-therapie

Voor alle behandelingen geldt: in sommige gevallen is het mogelijk dat de werkgever of uitkerende instantie de kosten voor de therapie of begeleiding financiert.

bottom of page