Open atelier

Open atelier op de stadsboerderij de Wiershoeck 
http://www.wiershoeck.nlDagbesteding

De Wiershoeck is een plek waar werk en zorg met elkaar verbonden zijn. Het open atelier is een werkplek waar dagbesteding wordt aangeboden middels creatieve activiteiten. Het aanbod kan bestaan uit bijvoorbeeld tekenen, schilderen, recyclen van textiel, papier-maché. Duurzaamheid en hergebruik van materialen zijn belangrijke uitgangspunten. De producten die worden gemaakt in het atelier worden voor verkoop aangeboden op de Wiershoeck en op markten. ( bijv. tassen, etuis, spiegellijsten, keukenschorten etc.)

Sfeer
Het atelier zorgt voor een veilige, inspirerende sfeer, laagdrempelig, waar je de creativiteit en vitaliteit in jezelf kunt (her)ontdekken. Een plek waar je kunt ontwikkelen. Door te werken met creatieve materialen en het inzetten van je eigen handen, kun je op eigen kracht mogelijkheden en talenten in jezelf ontdekken en versterken.

Sociaal
Het atelier is een plek waar je anderen kunt ontmoeten in het werken naast elkaar. Een plek waar sociale contacten ontstaan en een dagstructuur geeft. Dit brengt positieve ervaringen en vergroot het zelfvertrouwen.

Begeleiding
Het open atelier wordt begeleid door Carla Hofstee. Vaktherapeut beeldend. Dit biedt de mogelijkheid van verdieping in het werken met materialen. Het onderzoeken van je mogelijkheden en het plezier in werken staat voorop. Rust en ontspanning, doen en ervaren staan centraal. Vanuit deze manier van werken komt er ruimte voor zelfredzaamheid, eigen kracht en regie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, mail of bel voor een afspraak voor kennismaking.
info@carlahofstee.nl
06-10250086
Carla Hofstee l info@carlahofstee.nl l deze website is gemaakt door inkern

69346 bezoekers (112287 hits) sinds 29-6-2010